راه‌اندازی آهن اسفنجی فولاد نیریز در نیمه دوم امسال

ساخت وبلاگ

راه‌اندازی آهن اسفنجی فولاد نیریز در نیمه دوم امسال

گروه صنایع معدنی >فولاد - اجرای ۷ طرح استانی فولاد گامی در جهت ایجاد زنجیره ارزش در بخش معدن بود که کلنگ آن در زمان دولت دهم بر زمین زده شد اما سازمان‌توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران در دولت یازدهم عهده‌دار تکمیل این طرح‌ها شد.
به گزارش ماین نیوز، در واقع با راه‌اندازی طرح‌های استانی فولاد علاوه بر افزایش تولید فولاد در کشور و نزدیک شدن به هدف تولید ۵۵میلیون تن فولاد در سال ۱۴۰۴، اشتغالزایی و محرمیت‌زدایی را برای مناطق در نظر گرفته شده به ارمغان خواهد آورد. طرح فولاد نیریز یکی از ۷طرح فولادی است که به گفته مهدی کرباسیان، رییس هیات عامل ایمیدرو در نیمه دوم سال جاری راه‌اندازی می‌شود.

«نیریز» نیمه دوم سال وارد مدار تولید می‌شود

بخش آهن‌اسفنجی فولاد نیریز از طرح‌های استانی فولاد، در نیمه دوم امسال راه‌اندازی می‌شود. رییس هیات عامل ایمیدرو در بازدید از وضعیت اجرای طرح فولاد نیریز با اعلام این خبر افزود: بخش احیای مستقیم این طرح تا ابتدای مرداد به پیشرفت حدود ۸۳درصدی رسیده که پیش‌بینی می‌شود در نیمه دوم امسال وارد مدار تولید شود. طرح فولاد نیریز از جمله طرح‌های استانی فولاد است که از سال ۸۹ تا اواسط سال ۹۲ دچار سکون شده بود که به گفته کرباسیان، با برطرف شدن چالش‌های مدیریتی و مالی آن در دولت یازدهم و از سوی ایمیدرو، دوباره فعالیت اجرایی آن آغاز شد و امسال در برنامه راه‌اندازی قرار دارد.

در این بازدید که نمایندگان شهرستان‌های نیریز و خرامه استان فارس در مجلس شورای اسلامی، معاون عمرانی استانداری فارس و فرماندار نیریز و همچنین مشاور و پیمانکاران طرح حضور داشتند، مهدی کرباسیان تاکید کرد: بخش‌های مهندسی، اجرا و حتی ساخت برخی تجهیزات این پروژه از سوی شرکت‌های ایرانی انجام شده و راه‌اندازی آن نیز از سوی شرکت‌های داخلی انجام می‌شود. رییس هیات عامل ایمیدرو، در عین حال نقش برجام را در گشایش اعتبار اسنادی و انتقال پول برای تامین نیازهای طرح، ارزنده خواند.

وی با بیان اینکه در جذب نیرو، افراد بومی در اولویت هستند، گفت: هم‌اکنون حدود ۴۵۰ نفر نیروی انسانی در این طرح مشغول به فعالیت هستند که این امر از نتایج فعال شدن طرح‌ها به‌شمار می‌آید. معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، با تشکر از مجریان قبلی و فعلی طرح افزود: همکاری اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در کنار مسئولان محلی، سبب شد این طرح به سرعت مراحل اجرایی را طی کند.

وی به برنامه اکتشاف ایمیدرو نیز اشاره و اظهار کرد: این برنامه با مساعدت مسئولان می‌تواند در محدوده نیریز و دیگر نقاط استان فارس گسترش یابد و سبب کشف ذخایر جدید معدنی در منطقه شود که عاملی برای رشد و توسعه صنایع خواهد شد.

رییس هیات عامل ایمیدرو تاکید کرد: برنامه اکتشاف را نیز با ملاحظات زیست‌محیطی و هماهنگی دستگاه‌های مربوط پیش خواهیم برد.

کرباسیان ادامه داد: یکی از اقداماتی که بخش خصوصی می‌تواند انجام دهد، توسعه صنایع پایین‌دستی فولاد است که این امر رشد بیش از پیش اشتغال را به همراه دارد.

جاده نیریز-خرامه

رییس هیات عامل ایمیدرو همچنین به پروژه جاده نیریز-خرامه در این استان اشاره کرد و گفت: ۴۰درصد این طرح در اختیار ایمیدرو است که در این طرح پیشرفت ۹۲درصدی داشته‌ایم و ۶۰درصد آن در اختیار اداره راه و شهرسازی استان فارس است که آن بخش نیز در حال اجراست.

به گفته وی، افتتاح این جاده، مسیر انتقال محصول تولیدی فولاد نیریز به مناطق جنوبی و همچنین دسترسی به شیراز را ۴۰کیلومتر کاهش می‌دهد که پایین آوردن میزان مصرف سوخت، کاهش هزینه حمل و قیمت تمام‌شده را در بر دارد.

وی سپس با حضور در جاده نیریز- خرامه و گفت‌وگو با مشاور و پیمانکار این طرح، از نزدیک در جریان احداث این جاده قرار گرفت. رییس هیات عامل ایمیدرو پس از آن، با حضور در فرمانداری خرامه و برگزاری نشست مشترک با معاون استانداری فارس، فرماندار، امام جمعه، شهردار و اعضای شورای شهر خرامه به ارائه گزارش پیشرفت طرح جاده بی‌ریز-خرامه و طرح فولاد نیریز پرداخت. در واقع اجرای پروژه جاده نیریز- خرامه نشان‌دهنده توسعه منطقه به یمن فعالیت‌های معدنی و صنایع معدنی است، موضوعی که هم دولت و هم فعالان معدنی به دنبال آن هستند. در واقع فعالیت‌های یک معدن یا یک واحد صنایع معدنی در کنار ارزآوری برای اقتصاد باید توسعه اجتماعی را به همراه داشته باشد.

تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۲۸

کد مطلب: 33502

توصيه مطلب

۰

مرجع : روزنامه گسترش صمت

ماین وب...
ما را در سایت ماین وب دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کاوه محمدزادگان mineweb بازدید : 142 تاريخ : دوشنبه 11 مرداد 1395 ساعت: 14:06